Algemeen

Wist u dat wij 60% van onze tijd in omstandigheden verkeren die vragen om ander schoeisel? Denk maar aan situaties als blootsvoets lopen thuis, zomerse periodes, ziekenhuis/verzorgingshuis-verblijf, etc. Vaak geen therapeutische ondersteuning terwijl u deze wel nodig heeft ; Zlippo’s zijn de oplossing hiervoor.

Zlippo

Zlippo is een slipper, sandaal, slof of pantoffel op maat met keuzevrijheid voor de drager. U kunt kiezen uit vele modieuze leersoorten en kleuren. Bij Zlippo ontwerpt u uw eigen Zlippo. De podotherapeut voegt kennis en kunde toe voor een verantwoord op uw probleem afgestemd comfortabel voetbed; uw podotherapeutische zool. Door die samenwerking ontstaat een perfecte door u samengestelde en op uw voeten afgestemde Zlippo.

Kijk op www.zlippo.nl voor alle mogelijkheden die u bij ons kunt laten aanmeten.

Werkwijze

Het vervaardigen van de ZLIPPO’S gebeurt op basis van een uitgebreid voetonderzoek door de podotherapeut gecombineerd met een 3D scan en een drukmeetscan van de voeten.

De schacht wordt om de voet afgepast, zodat eventuele knokkels, gevoelige plaatsen en drukplekken vrijgelegd kunnen worden. Ook is het mogelijk om bij afwijkende voetvormen een individuele maatwerk-schacht en voetbed te vervaardigen.

Aan de hand van kleuren en materiaalstalen kunt uw zelf uw ZLIPPO’S samenstellen.

Kosten en vergoedingen

Zlippo duur! Helemaal niet! Waarschijnlijk vergoedt uw aanvullende zorgverzekering de slippers, sandalen, sloffen of pantoffels geheel of gedeeltelijk indien u podotherapeutische zolen voorgeschreven krijgt.

klik hier voor vergoedingen 2020