steunzolen

Extra paar zolen

Een extra paar zolen kan om verschillende redenen praktisch zijn. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld graag nog een paar wilt voor uw wandelschoenen of Het voordeel van meerdere paren zolen is dat er minder slijtage ontstaat omdat ze niet zoveel meer in schoenen gewisseld worden en om-en-om gedragen kunnen worden. Met het oog op mogelijke aanpassingen van de zolen is het raadzaam dit te laten doen na de eerste controle. Als uw zolen goed lopen en er geen controle (of nieuwe voetafdruk) nodig is kunt u online een extra paar bestellen.

Betaling en vergoeding zorgverzekeraar

Wij dienen de nota rechtstreeks in bij uw verzekering. Alleen van het deel wat niet vergoed wordt door uw aanvullende verzekering zult u een factuur thuis ontvangen*.  Voor de verwerking van de facturen werken wij met Infomedics . Raadpleeg zelf uw polisvoorwaarden of u in aanmerking komt voor een vergoeding van het extra paar zolen. Sommige verzekeraars hanteren voor podotherapie (consulten en hulpmiddelen/zolen) een totaalbedrag per kalenderjaar, anderen vergoeden één paar per jaar en anderen hebben één totaalbedrag per kalenderjaar (alleen voor zolen). 

Na het invullen en verzenden van onderstaand formulier gaan wij aan de slag met uw zool. Afhankelijk van uw keuze ontvangt u een email wanneer uw zolen klaar zijn om op te halen of worden ze gewoon thuis afgeleverd of desgewenst opgestuurd, wel zo gemakkelijk. U hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven, ze kunnen door de brievenbus.