Algemeen

Wist u dat u meer da 50% van uw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als blootsvoets lopen thuis, zomerse periodes of gewoon meer comfort. Typische momenten waarop de u open schoenen of pantoffels draagt zonder een therapeutische ondersteuning, maar deze wel nodig heeft.

Er bestaat een procede dat feitelijk voldoet aan de maximale ondersteuning of benodigde correctie van uw voeten.  De zooltherapie wordt doorgezet in een slipper, sandaal of pantoffel! De “upper” oftewel de banden van de SLIPPO’S bepaalt u zelf. We hebben een ruime keuze in kleur en materialen om de SLIPPO’S  zo maximaal mogelijk naar uw zin te maken. Dit maakt het volledig op maat gemaakte product uniek en perfect van pasvorm!

Werkwijze

Het vervaardigen van de SLIPPO’S gebeurd op basis van een uitgebreid voetonderzoek door de podotherapeut gecombineerd met een 3D scan en een drukmeetscan van de voeten.

Aan de hand van kleuren en materiaalstalen kunt uw zelf uw SLIPPO’S samenstellen.

Kosten en vergoedingen

SLIPPO’S zijn steunzolen in de vorm van teenslippers, sandalen of pantoffels. Check uw aanvullende verzekering voor de mogelijke vergoeding hiervan.