Wist u dat u 60% van uw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als blootsvoets lopen thuis, zomerse periodes of religieuze redenen. Typische momenten waarop de u open schoenen of pantoffels draagt zonder een therapeutische ondersteuning, maar deze wel nodig heeft.

Dé oplossing voor dit probleem om de zooltherapie voort te zetten, ze zijn namelijk volledig op maat gemaakte steunzolen in de vorm van een teenslipper, sandalen of pantoffels. Daarmee is het een ideale oplossing voor de zomer, maar kunnen als in-huis-sandaal of pantoffels ook in de winter gebruikt worden.

Indicaties

De slippers zijn bedoeld als verlengstuk van de zooltherapie met als doel om u zo veel mogelijk gebruik te laten maken van de zooltherapie.

Werkwijze

Het aanmeten gebeurd op basis van een uitgebreid voetonderzoek door de podotherapeut en een 3D scan van de voeten. Als u reeds steunzolen heeft van Sengers Podotherapie, dan vormt het model van deze steunzool de basis. Met behulp van een speciale aanmeetplank kan vervolgens de volledig op maat gemaakte teenslippers, sandalen of pantoffel gemaakt worden.

De slipper beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen beschikbaar, zodat u ze het hele jaar kunt dragen. In de lente en in de zomer lekker buiten en in de herfst en winter thuis als dé in-huis sandalen of pantoffels.

Kosten en vergoedingen

De teenslippers, sandalen of pantoffels worden op maat gemaakt , check uw aanvullende verzekering voor de mogelijke vergoeding hiervan.